Kantoren

Een totaaloplossing waarbij individueel comfort voorop staat!

Zoveel mensen, zoveel klimaatwensen. De ene persoon voelt zich prettig in een ruimte van 22įC, terwijl anderen betere prestaties leveren in een koelere ruimte. Om een comfortabele situatie voor iedereen te realiseren, is een uiterst energiezuinig en duurzaam warmteterugwinsysteem de oplossing.
Woningbouw

Constante temperatuur, volledige flexibiliteit en een individuele regeling

Een warmtepomp-airconditioning systeem kan een woning energiezuinig verwarmen en koelen. De juiste temperatuur en luchtvochtigheid zorgen in ieder seizoen voor een comfortabel leefklimaat.De stijlvol vormgegeven systemen passen in ieder interieur. Voor woningbouw wordt veel gebruik gemaakt van modellen die hoog aan de wand worden geplaatst of modellen die op de vloer staan.


Retail winkels

Een rendabel winkelklimaat voor u klanten.

Klanten doen graag hun aankopen in een idealen winkelklimaat. Een aangenaam binnenklimaat zorgt ervoor dat een klant zich prettig voelt in een winkel, en er daardoor langer verblijft, dus omzet verhogend is.
Een goed voorbeeld: in een te warme winkel wordt absoluut geen kleding gepast. Een airconditioningsysteem brengt zowel de temperatuur als de vochtigheid op dusdanig niveau dat men wel kleding gaat passen. In de winterperiode zal de warmtepomp de winkel op een zeer energie-efficiŽnte wijze verwarmen.


Onderwijs

Een frisse school houdt iedereen bij de les!

Dagelijks wordt in klaslokalen op de beste concentratie van leerlingen en docenten gevraagd. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat een regelmatige toevoer van frisse zuurstofrijke buitenlucht hierbij onmisbaar is.
Vaak ontbreekt het op scholen aan adequate ventilatie, waardoor leerprestaties niet optimaal zijn. Het simpelweg open zetten van een raam is niet voldoende, omdat na een half uur na het sluiten van het raam de luchtjes en stoffen weer terug zijn.


Sportscholen en fitness ruimtes

Klimaatbeheersing verhoogt het sportplezier en veraangenaamt het verblijf

Bovenmatig warm, uitzonderlijk koud of een voortdurende tocht; in een sportschool of wellness ruimte waar veel in- en uitgelopen wordt, kan het knap lastig zijn een comfortabel klimaat te creŽren. Onze klimaatsystemen staan garant voor een gelijkmatige temperatuur waarin het altijd aangenaam sporten, verblijven of werken is. Prettig voor uw klanten, prettig voor uw personeel. Het is bovendien wetenschappelijk aangetoond dat een goed klimaat de sportprestaties verhoogt en het verblijf veraangenaamt.


Zorginstelling

Een gezond klimaat doet wonderen!

Praktijkruimten en wachtkamers in een gezondheidscentrum, kamers in een ziekenhuis of een zorginstelling, vragen vaak gelijktijdig een volledig ander binnenklimaat. Waar het in de wachtkamer lekker warm moet zijn, wordt in de druk bezette oefenruimte om koeling gevraagd.
Zo kan de huisarts andere klimaatwensen hebben dan bijvoorbeeld de apotheker of tandarts. Op zeer energie efficiŽnte wijze creŽert u met het gecombineerde warmtepomp- en airconditioningssysteem een comfortabel en gezond binnenklimaat voor zowel patiŽnten als medewerkers.


Utiliteitbouw / Hotels / Leisure

Systemen passen naadloos binnen ieder ontwerp.

In de utiliteitsbouw en hotels zijn naast locatie vooral een gezond en comfortabel binnenklimaat van belang. De warmtepomp airconditioningsystemen bieden met een rendement van meer dan 400% energiezuinige koeling in de zomer, verwarming in de winter ook bij zeer lage buitentemperaturen en indien gewenst altijd de beschikking over centrale bedieningen.


Laboratoria

Voor in laboratoria gebruiken wij extra duurzame materialen

De luchtbehandeling op een laboratorium vergt ook de nodige extra aandacht. Afhankelijk van de gewenste situatie. Daarnaast zijn er diverse andere aspecten die het ontwerp van een klimaatsysteem kunnen beÔnvloeden. In laboratoria zijn strenge eisen gesteld.
Ook de luchtvochtigheid, de luchtkwaliteit en de warmte zijn belangrijk in een laboratorium. Een ongewenste verandering kan vergaande gevolgen hebben. Daarom is het heel belangrijk om in laboratoria een stabiele klimaatbeheersing te hebben.


Industrie / Productie bedrijven

Klimaatsystemen voor iedere individuele situatie een goed functionerende oplossing.

Ieder gebouw heeft een eigen klimaat. Met een bepaalde temperatuur, stralingen, luchtsnelheden en vochtigheidsgraad. Dit klimaat wordt beÔnvloed door tal van factoren, zoals mensen en hun activiteiten, het productieproces, machines, motoren, verlichting, de zon en andere warmtebronnen. Het beheersen van dit klimaat heeft als doel een gezonde, veilige en behaaglijke werkomgeving te creŽren.


Heeft u vragen Neem dan contact met ons op.
Tel. 024 - 3572800 of e-mail voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. info@aircoklimaat.n