Airco Wandmodel

Een totaaloplossing waarbij individueel comfort voorop staat!

Wandmodellen worden op een strategische plek in de ruimte tegen de muur gemonteerd en creëren zo een optimale luchtverdeling.
 
Daikin >Toshiba > Mitsubishi > Panasonic > Samsung > LG

Airco vloermodel / plafondmodel

Constante temperatuur, volledige flexibiliteit en een individuele regeling

Plafond- en vloermodellen worden aan de zijkant van het te conditioneren vertrek tegen het plafond of wand gemonteerd. De lucht wordt horizontaal uitgeblazen en door de speciaal ontworpen uitblaasopening wordt de lucht optimaal door de gehele ruimte verspreid.

Daikin >Toshiba > Mitsubishi > Panasonic > Samsung > LG

Airco cassettemodel

Warmtepompen cassettemodellen

De cassettemodellen worden centraal in de ruimte geplaatst. De afmetingen zijn geschikt om ze in een verlaagd (systeem-) plafond in te bouwen, slechts het platte aanzuig- en uitblaasrooster blijft zichtbaar. De luchtverdeling geschiedt via de vier zijden.


Daikin >Toshiba > Mitsubishi > Panasonic > Samsung > LG

Airco kanaal- satellietmodel

Warmtepompen satellietmodellen

De kanaalmodellen zijn bijzonder compact en laten zich daarom met gemak boven het plafond of in een koof monteren. Het binnendeel wordt geheel aan het zicht onttrokken. De lucht wordt via roosters uitgeblazen, deze roosters zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar en dus eenvoudig af te stemmen op ieder interieur en toepassing.

Daikin >Toshiba > Mitsubishi > Panasonic > Samsung > LG

Adiabatische Koeling

Comfortabel werkklimaat als resultaat

Adiabatische koeling, ook wel verdampingskoeling genoemd, is een effectief koelconcept, gebaseerd op het koelen van lucht door het laten verdampen van water. De energie die nodig is voor het verdampen, wordt onttrokken aan de lucht. De lucht koelt daardoor af. Omdat adiabatische koeling bijzonder energiezuinig is, geen koudemiddel gebruikt en een comfortabel werkklimaat als resultaat heeft , staat deze techniek de laatste jaren weer volop in de belangstelling.

Raam airco / windowunit

Raam inverter airco zorgen voor een perfect klimaat

Raamairco's zorgen voor een perfect klimaat, zijn betaalbaar, comfortabel en gemakkelijk te plaatsen. Door de compacte afmetingen van de raamairco's zijn deze zeer gemakkelijk te plaatsen in een bovenraam of in het raam zelf. Raam eruit, hout of nieuw glas op maat gesneden erboven of eronder en de installatie is klaar. Hierdoor zijn de raamairco's ook weer makkelijk te demonteren en mee te nemen. De thermostaat zorgt voor een constante temperatuur in uw vertrek. De raamairco's zijn prachtig van vormgeving en wit van kleur.

Daikin >Toshiba > Mitsubishi > Panasonic > Samsung > LG

Airco Luchtgordijn

Het binnenklimaat wordt aanzienlijk verbeterd

Met een luchtgordijn ontvangt u uw bezoekers aangenaam warm of comfortabel koel. Vele opties en mogelijkheden. Door het eenvoudig te reinigen aanzuigrooster zeer onderhoudsvriendelijk. Een luchtgordijn is uitermate geschikt voor het plaatsen boven een geopende deur van winkels, restaurants en kantoren. De hoofdfunctie van dit klimaatsysteem is het creëren van een scheiding tussen de koude buitenlucht en de warme binnenlucht.

Daikin >Toshiba > Mitsubishi > Panasonic > Samsung > LG

Multi splitsystemen

Airconditioning voor 2 tot 5 ruimten: multi-splitsystemen

Indien u airconditioning nodig heeft voor meer dan één ruimte is een multi-splitsysteem de oplossing. Tot 5 ruimten kunnen gekoeld en verwarmd worden. Maximaal vijf binnendelen worden aan één buitendeel gekoppeld maar zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Het assortiment binnendelen bevat verschillende oplossingen die onderling gecombineerd kunnen worden afhankelijk van uw wensen en toepassingen. Voor de bediening van een multi-splitsysteem kan gekozen worden voor een infrarood afstandsbediening of een bedrade wandbediening of een combinatie daarvan.

Daikin >Toshiba > Mitsubishi > Panasonic > Samsung > LG

WTW Ventilatie

Mechanisch ventileren met warmteterugwinning

Met een warmteterugwinning, worden ruimten energie-efficiënt en milieubewust geventileerd. U geniet heel het jaar door van een aangenaam klimaat binnen ook met de ramen gesloten.Volgens de hedendaagse bouwregelgevingen moet er bij nieuwbouw en renovatie terecht aandacht besteed worden aan de kwaliteit van het binnenklimaat. Woningen, maar ook scholen, worden steeds beter geïsoleerd en luchtdichter gebouwd om het energieverlies te beperken, waardoor de kwaliteit van de binnenlucht extra aandacht vergt!

Heeft u vragen Neem dan contact met ons op.
Tel. 024 - 3572800 of e-mail voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. info@aircoklimaat.nl