Merk Daikin Airconditioning

Daikin maakt het u steeds comfortabeler

Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte?
Het hoeft niet meer. Want met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin zet u het binnenklimaat geheel naar uw hand.
 
Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen.


                      

Wandmodellen        

De invertertechnologie, ontwikkeld door Daikin, is een ware innovatie op het gebied van klimaatregeling.

U kunt elke airconditioner individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Met de optionele Online Controller kunt u de meeste Daikin airconditioners ook bedienen via uw smartphone, tablet, pc of laptop.


                                  

Vloer- en plafondmodellen

Onopvallend en toch stijlvol design

De Nexura is een zogenaamde warmtepomp. Dat wil zeggen dat hij niet alleen kan koelen, maar ook verwarmen. Hierbij onttrekt de Nexura zijn energie aan de buitenlucht, die hernieuwbaar en gratis is. Om de energie uit de buitenlucht in een comfortabele warmte om te zetten, verbruikt de Nexura slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit. Hierdoor is het systeem energie-efficiënter dan verwarmingssystemen die gebruik maken van fossiele brandstoffen, zoals gas.

                                  

Cassettemodellen

De nieuwe Roundflow cassette met hoog seizoensrendement

De 360° luchtuitblaas verzekert gelijkmatige luchtstroom door de hele ruimte. Zo worden dode zones voorkomen, die vatbaar kunnen zijn voor temperatuurverschillen. Met 23 verschillende luchtstroompatronen, zorgt de verticale auto-swing van de cassette ervoor dat de uitblaaslamellen omhoog en omlaag bewegen, en zo een efficiënte lucht- en temperatuurverdeling in de hele ruimte wordt gerealiseerd.

                                 

Kanaalmodellen

Compact kanaalmodel met onder- of achteraanzuiging.

Het satellietmodel FDXS-E/C zorgt voor een comfortabele luchtstroom in de ruimte. Voor het vergroten van het comfort heeft u de keuze uit diverse instellingen die u eenvoudig met de afstandsbediening kunt selecteren.

                                 

Multi split systeem

Koppelt maximaal vijf binnendelen aan één buitendeel.

Op een multi split buitendeel kunnen meerdere airco’s aangesloten worden. Wij hebben hier een drie-tal keuzes gesteld. Mocht u een andere combinatie wensen of meer airco’s op één buitendeel willen aansluiten

                                 


Heeft u nog vragen Neem dan contact met ons op.
Tel. 024 - 3572800 of e-mail voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. info@aircoklimaat.nl